Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8.

Hé hallo,

Wat leuk dat je even de tijd neemt om wat informatie over onze klas te lezen! Groep 8 bestaat uit 21 leerlingen en een juf. We zijn een gezellige en behulpzame klas. Je kunt ons vinden in het mooiste lokaal van de school (Ja, dat is echt waar!).

Dit is het laatste jaar op de St. Pancratius, want daarna gaan we naar het voortgezet onderwijs. Wij leren daarom steeds meer verantwoordelijk te worden voor de dingen die we doen en we leren zelf vragen op te lossen. Natuurlijk helpt onze juf ons, als het nog niet lukt.

In groep 8 is het anders dan in de andere groepen op de school, want we gaan zelfstandiger werken. We leren ook plannen en dat is handig, want zo worden we goed voorbereid op de volgende stap; de brugklas.

De juf helpt ons om die overstap te verkleinen. We leren hoe dingen op het voortgezet onderwijs gaan. Ook krijgen we wekelijks huiswerk mee, zodat we er in de brugklas al aan gewend zijn.

Naast het harde werken hebben we gelukkig ook andere speciale dingen in groep 8, zoals schoolkamp en de eindmusical. Hier hebben we nu al zin in!

O ja, de juf vindt het volgende ook erg belangrijk: respect, vertrouwen en communicatie.

Door allerlei leuke en soms grappige opdrachten te doen, leren we dat we zelf invloed hebben over hoe we willen overkomen op een ander.

Het wordt vast een onvergetelijk en plezierig laatste schooljaar!

Groetjes van groep 8!

 

 

 

 

St. Pancratiusschool

Oude Eerbeekseweg 5
6971 BL Brummen

telefoon:
0575 561906

e-mail:
panadministratie@veluwseonderwijsgroep.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep