Groep 1-2A

Welkom op de pagina van groep 1-2A. Leuk dat u hier een kijkje komt nemen. 

In groep 1-2 besteden wij aandacht aan het combineren van spelen en leren. Spelenderwijs helpen wij de leerlingen met het ontwikkelen van taal, rekenen, motoriek, spel, sociaal gedrag, expressie en Engels. Dit doen we in thematisch onderwijs volgens het onderwijsconcept Thinking for Learning. Bij thinking for learning leren kinderen kritisch, logisch en creatief denken. Daarnaast stimuleren wij het probleem oplossend denken en handelen.

Via de app Parro houden we ouders op de hoogte van de activiteiten in de klas. Hierop plaatsen we foto’s en informatie. De app is alleen toegankelijk voor leerkrachten, ouders en/of verzorgers van leerlingen van deze groep.

In groep 1/2a besteden we ook tijd aan Kanjertraining. Bekend maakt bemind, en dat begint al bij groep 1 en 2. We kennen elkaars naam, we kunnen iets aardigs zeggen over elkaar, we durven nee te zeggen, we kunnen luisteren, we stellen vragen en we spelen samen. We zorgen voor elkaar, en voor onszelf! Dit maakt groep 1/2a een gezellige en veilige groep, waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.

Groetjes van juf Margriet (di t/m vr) en Simone Obdeijn (ma)

 

St. Pancratiusschool

Oude Eerbeekseweg 5
6971 BL Brummen

telefoon:
0575 561906

e-mail:
panadministratie@veluwseonderwijsgroep.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep